Mars 2022. To måneder til start

Treningen går bra og nesten skadefri. Har vært et par lengre perioder uten trening pga covid stengte trimrom offshore. Likevel fornøyd, flere langturer 30-55 km og kjenner mindre og mindre til skaden i hofta som har plaget meg i flere måneder nå. Nå er planen å trene sikkert og rolig frem til avreise. Herde beina men unngå belastningsskader.

Og så har noe av konseptet rundt hele turen forandret seg en god del. Fra å være en heller egoistisk greie og sikkert en ganske ensom løpetur, har jeg nå blitt linket opp til en innsamlingsaksjon for paraidretten i Gjerpen IF. Vi har en relativ nystarta gruppe med 6 barn i alderen 10-12 år med litt forskjellige utfordringer. Målet med innsamlingen er å samle inn penger til dedikerte sykler og stoler så barna lettere kan komme seg ut på tur. Kommer en link til “spleisen” litt senere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s