Reisen begynner

Takk for at du er med meg 🙂

“Nog finns det mål och mening i vår färd – men det är vägen som är resan värd”

Karin Boye

Denne bloggen kom i gang like etter jeg bestemte meg for å løpe Norge på langs. Før reisen begynner 8.mai blir der noen få innlegg om trening og forberedelser, samt litt tanker rundt hele prosjektet. Når reisen er i gang vil jeg prøve å poste litt hver kveld. Det vil bli en del tid med lange kvelder alene så det skulle bli tid til å skrive litt samt redigere bilder som jeg fortløpende legger ut. Jeg er litt over snittet interessert i foto. Interessen har gått litt opp og ned i årenes løp, men nå gleder jeg meg veldig til å ha kameraet klart i vogna på reisen oppover vårt langstrakte land.

rsz_img-4294_kopi (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s