Det er den draumen me ber på…..

Det er den draumen me ber på….

at noko vedunderleg skal skje,

at me ei morgonstund skal glida inn på ein våg me ikkje har visst um.

(fra Olav H. Hauge)

Bildet under er en selfie tatt av Lars Andreas Hansen, medløper i Gjerpen Friidrett. Bak har du «Norge på langs« rekordholder Simen Holsvik (med hvite solbriller) på de 3 milene fra Lunde til Drangedal sommeren 21. Og ved siden av, i hvit caps, meg. Så Britt Line Skoglund forrest og Marianne Ramberget Årdalen i rød bluse bak. Bakerst ukjent løper som kom ens ærend med motorsykkel fra Vestlandet bare for å løpe en liten distanse med Simen.

Det ble en minneverdig løpetur i godværet. Mange interessante temaer ble diskutert. Jeg fikk også luftet min flerårige drøm,  at den dagen jeg pensjonerer meg, så løper jeg Norge på langs.

Vel hjemme igjen, fikk jeg ikke denne tanken ut av hodet. Jeg blir 62 år i mars 2022 og kan faktisk pensjonere meg allerede da. Men det kjennes nå litt tidlig. Er enda ikke helt klar til det. Har jeg helsen i behold 2-4 år fremover? Ingen garanti blir gitt. I en samtale med min kone Lill-Ann litt senere kom hun med ideen. Søk permisjon og gjør alvor av det allerede neste sommer! Wow! Nå måtte det tenkes litt…….

Vel ute på jobb i Nordsjøen 1-2 uker etterpå hadde jeg bestemt meg. Jeg snekret sammen en permisjonssøknad på nattskiftet. Og allerede utpå dagen derpå tikket svaret fra Schlumberger inn. Go for it! Da var jeg i gang. Bare å trene masse og starte planleggingen. Lett som bare det?